Kategória

CrimpLab 2

CrimpLab 2
Kifejezetten a keresztmetszetű terminálok elemzésére tervezett szoftver.

Áttekintés

A CrimpLab 2 szoftver speciálisan a csatlakozók elemzésére lett kifejlesztve, és felváltja a korábbi szoftver verzióját (CrimpLab 1). Rendelkezésre áll két frissített szoftver verzió, a CrimpLab 2 Standard és a CrimpLab 2 Automatic , mindkét szoftver verzió sok fejlesztést tartalmaz. A CrimpLab 2 Standard szoftver segítségével a felhasználó az összes kritikus préselési méretet mérheti egyszerű mérőeszközökkel. A CrimpLab 2 Automatic egy automatikus kontúrfelismerő funkciót tartalmaz, amely a felhasználónak lehetővé teszi automatikusan lemérni az összes standard B-préselés keresztmetszet méretet csupán pár kattintással. Az automatikus mérést a manuális mérés idejének egy töredéke alatt el lehet végezni, ezért a CrimpLab 2 Automatic szoftver használata jelentősen növeli a hatékonyságot.                   

Külön feladatok hozhatók létre, beleértve az egyes crimpek/vezetékek kombinációinak kritikus méreteit, és tűréshatárait. A feladat információi jelzik, hogy milyen mérésekre van szükség az adott feladathoz, mivel a különböző ügyfeleknek eltérő követelményeik lehetnek. A felhasználó azonnal megnézheti, hogy a mérés sikeres-e vagy sem. Az összes mérés elvégzése után, gyorsan kigenerálható egy jelentés, melyet .pdf formátumba elment. A jelentés képeket és a méreteket tartalmazza melyet összehasonlít a névleges és tűréshatár értékekkel. Gyors mérések lehetségesek mintákra, melyek nem voltak beágyazva a feladatokba.

Alkalmazási kör

A CrimpLab 2 a Schleuniger MicroGraph és SawInspect rendszerekkel való használatra lett tervezve. A VW 60330 szabvány minden kulcsfontosságú mérete megmérhető, beleértve a kritikus magasságokat, szélességeket és szögeket. Ezen kívül meg lehet számolni a huzalszálakat, meg lehet határozni a préselési kompressziót és a krimpelési szimmetriát, és a mért fizikai adatokat importálni lehet a préselő magasságmérő eszközökből. A felhasználók elemezhetik a feldolgozott huzalvégek egyéb aspektusait is, például a lecsupaszítás minőségét és a huzal helyzetét a préselés során.

  • Komplex szoftver melyet kifejezetten a krimp keresztmetszeti elemzésére terveztek, egyszerű eszközök segítségével, minden kritikus méréshez.
  • Spóroljon időt az előre meghatározott feladatsablonok segítségével a különböző mérésekre.
  • Egyértelmű visszajelzéseket generál a teljes megfigyelhetőségért.
  • Felhasználói felület nyelvválasztással.
  • Különféle nyelvek támogatottak, a világszerte történő használatra.
  • A feldolgozott huzalvégek minden egyéb aspektusa gyorsan és egyszerűen kiértékelhető.
  • Teljesen automata keresztmetszet elemzés pár másodpercen belül, a CrimpLab 2 Automatic szoftver segítségével.

Műszaki információk

Elemzés

A VW Norm 60330 szabvány által előírt összes mérés, valamint a szálak száma, szimmetria, tömörítési arány, berendezés a krimp magasságának mérésére (CHM)

Mérési metódus

CrimpLab 2 Standard: manuális
CrimpLab 2 Automatic: Automatikus, a manuális beállítási lehetőséggel

Jelentéskezelés

Definiált követelmények és beállítások az egyszerű előhíváshoz, mint például:

• Cég logója és megnevezése
• PDF mérés eredmény
• Az egyes feladatokhoz szükséges mérés
• Tűrésértékek

Kimenet

Végleges jelentés PDF formátumban, amely magába foglalja a keresztmetszeti képet, a feladat adatait, a vizsgálati adatokat, a kapcsolattartási adatokat, a vezeték adatait, a méréseket és az eredményeket.

Nyelvek

English, German, Portuguese, Polish, Czech, French, Bulgarian, Spanish, Italian, Chinese, Japanese

Rendszer követelmények

CPU: Intel Core 2 Duo vagy újabb
RAM: 2 GB
Hard disk: minimum 1 GB
Grafikus kártya: min. felbontás 1024 x 768, DirectX 9 kompatibilis
Foglalatok: 2 szabad USB foglalat (1x Licenc kulcs, 1x kamera)
Bemeneti eszközök: egér és billentyűzet
Operációs rendszer: Windows XP (32Bit/64Bit), Windows Vista (32/64Bit), Windows 7 (32/64Bit), Windows 8
(32/64Bit; RT verzió nélkül)

Új termékek