Kategória

PullTester 25

PullTester 25
Motoros vizsgálóberendezés 1000 N (220 lbf) teljesítményig terjedő roncsolási erővizsgálatokhoz. Különböző tesztelési szabványokhoz.

A Schleuniger PullTester 25 egy motormeghajtású, két méréshatáros asztali mérőkészülék, amellyel vezetékvégekre krimpelt, és ultarahang hegesztéssel szerelt csatlakozók kontaktusának szakítószilárdsága mérhető meg, A közönséges szakító erőmérők szűk méréshatáraihoz képest szélesebb tartományokban mér. A mért értékek a minőségbiztosításhoz nélkülözhetetlen paraméterek. (IEC 352-2 szabvány szerint) A szabvány előírja a maximálisan lemérhető érték megállapítását (szakító roncsolásos teszt).

A műszer sokoldalú. Két mérési tartományban használható. Az 500 N-ig tartomány vékonyabb vezetékekhez, az 1000 N-os méréshatár erősebb, vastagabb kábelekhez kalibrált. A kétsávos működésével terméktípusok széles választékára alkalmazható, biztosítva a legnagyobb hitelességet. A kézi, vagy pneumatikus működtetésű teszterek kisebb pontosságot nyújtanak. Az IEC szabvány előírja, hogy ez a szakítóerő mérőkészülék konzisztens rátával, állandó hitelességgel mérjen. A Schleuniger PullTester 25 készülék fordulatszám vezérelt motorral van felszerelve, mely biztosítja a mérési stabilitást, és mindig pontos mérési adatokat. A szakítóerők: Pond, Kilopond, és Newton mértékegységekben mérhetők. A sztandard, 12-foglalatos befogótárcsába többféle alakú és méretű kábelsaru és krimpcsatlakozó beilleszthető, de többféle kialakítású befogótárcsa is megrendelhető.

Alkalmazás

A PullTester 25 egy alapmodell. Kategóriájának nagyobb tagja, a Pulltester 26 további funkciókkal rendelkezik, hogy a szigorú tesztkövetelményeknek megfeleljen. Ez a PullTester 25 mérőkészülék 1000 Newton-ig mér. A készülék kimondottan gyártási folyamatok minőségbiztosítására lett tervezve.

Kiemelt jellemzők

  • Könnyen leolvasható, egyszerű LCD kijelző
  • Fordulatszám vezérelt motor biztosítja a mérési stabilitást
  • Több sebességfokozat
  • Két mérési tartomány többféle vastag és vékony kábelekhez
  • RS 232 kivezetés jelleggörbés analízishez, és Microsoft Excel-be mentéshez

Technikai Adatok

TulajdonságokÉrték
MéréshatárokAlapverzió: 0 – 500 N-ig és 0 – 1000 N –ig. más méréshatárokban is kapható

Mértékegységek

N, Kp, lb.

Kijelző

6-digites LCD

Húzóerő ingadozása

0.2% a teljes húzási szakaszon

Környezeti hőmérséklet

0 – 50°C

Max. húzási szakasz

43 mm (1.69”)

Húzósebesség

2 fokozatú: 50 vagy 100 mm/perc (3.9”/min.)

Mérési módok

Húzó + Szakító: a normál húzótesztnél a szakadási pontig

Készülék saját memória

Nincs

Monitoring

A mérési adatok RS232 kimeneten kiküldhetők; opcionális WinCrimp statisztikai szoftverrel húzóerő/idő jelleggörge vízuális megjelenítése a számítógép monitoron. ill. a méréskor kijelzett adatok Microsoft® Excel fájlba menthetők.

A készülék védelmi osztálya

IP 20

Nyomtatási lehetőség

Közvetlenül nyomtatóhoz csatlakozik, ill. PC-hez a WinCrim szoftverrel (RS232)

Számítógépes Hálózat

A WinCrimp szoftver által csatlakozhat krimpszorítás mérő monitor rendszerhez és
krimpmagasság mérőeszközhöz is

Kimeneti csatlakozás

RS 232

Motor

24 V-os egyenáramú

Tápellátás

24 V-os DC táp

Súly

kb. 8 kg

Méretek (H x Sz x M)

180 x 130 x 380 mm (7 x 5 x 15”)

Európai követelmények

A PullTester 25 teljes mértékben megfelel minden CE (Európai Úniós) és EMC/EMV által felállított, mechanikai és elektromos biztonsági követelménynek és kompatibilitásnak.

Új termékek